تبلیغات
مطالب گوناگون - 9 غذایی که بهتر است بصورت کاملا طبیعی مصرف شوند
 
مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان




9 غذایی که بهتر است به صورت کاملا طبیعی مصرف شود

استفاده از غذاهای طبیعی برای سلامتی خوب و حتی ضروری است. لازم نیست بعضی از غذاها یا سبزیجات را حتی بپزید ، آنها را بصورت خام و طبیعی مصرف کنید بهتر است. به این صورت مواد مغذی آنها از بین نمی روند و خاصیت خود را حفظ می کنند. برای مثال ، سبزیجاتی باپوست های نازک مانند آواکادو ، هلو ، پرتقال و موز باید بصورت طبیعی مصرف شوند تا خاصیت داشته باشند.
1- کرفس. کرفس مانند یک دستگاه مکش عمل می کند و تمام مواد مغذی که در اتمسفر و زمین باشد را به خود جذب می کند. پس هر زمانی نیاز به ماده خوراکی داشتید که بیشتر مواد مغذی و مفید را دارا باشد سراغ کرفس بروید.
2- توت فرنگی
توت فرنگی های غیر طبیعی خواس طبیعی ها را ندارند. بخاطر اینکه توت فرنگی در فصل خاصی به عمل می آید ، و برخی اوقات از کشورها و فواصل دور به کشور وارد می شوند. در ضمن برخی از این مواد به صورت یخچالی نیز وجود دارند که برای ماندگاری آنها به آنها موادی اضافه می شود که نه تنها مفید نیستند بلکه احتمال مبتلا شدن به سرطان را افزایش می دهند.
3- هلو.تحقیقات بسیاری از متخصصین تغذیه ناشن داده که هلو ها خاصیت اسفنجی دارند و پوست بسیار نازکی هم دارند که باعث می شود مواد مغذی اتمسفر و زمین را به خوبی به خود جذب کنند. اما هلوهای غیر طبیعی دارای مقادیر زیادی از مواد حشه کش ها و مواد دفع کننده آفت های گیاهان را به خود می گیرند که می تواند برای بدن انسان بسیار مضر باشد.
4- فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای هم پوست بسیار نازکی دارد. و درست است که به خوبی هلو مواد را جذب نمی کند ، اما مواد لازم را از اتمسفر و هوا جذب کرده و در خود نگه میدارد. نوع غیر طبیعی این سبزی نیز برای بدن مضر می باشد.
5- گلابی. بسیاری از میوه ها خاصیت خود را در طی گدشت سالها از دست می دهند و برخی آن خواص را رشد میدهند. اما گلابی های غیر طبیعی در میان آن میوه هایی است که مواد شیمیایی زیادی از زمین دریافت می کند. تحقیقی نشان داده یک نوع گلابی غیر طبیعی تمام مواد سمی موجود در آفتکش ها را در خود جذب و نگهداری می کند.
6- سبزیجات برگ دار: این نوع از سبزیجات به زمین بسیار نزدیک هستند و همواره در خطر این هستند که آلودگی و مواد سمی آفتکش ها را به خود جذب کنند. سبزیجات بدون آفت کش هم به خوبی رشد می کنند اما بسیاری از کشاورزان مزارع سبزی خود را نیز سمپاشی می کنند که این کار اصلا لزومی ندارد. این مواد شیمیایی در سبزیجات می ماند برای استفاده از سبزیجات باید آنها را در مواد شست و شو دهنده خاص سسبزیجات خیسانده و به خوبی آن ها را بشویید.
7- شلیل: شلیل از بسیاری جهات مانند هلو است غ هم از نظر ظرافت پوست و پالپ های داخل آن خاصیت جذب کنندگی فراوانی دارد. پس استفاده از آفت کش ها و سمپاشی تنها باعث آلوده شدن آن و جذب انواع سم می شود و آن سموم را مستقیما به داخل بدن شما هدایت می کند.
8- سیب : صنعت سیب صنعت بزرگی است ، و در بسیاری از مناطق توسط کارخانه های عظیم نظارت و تولید و بسته بندی می شوند.سیب طبیعی نشسته خیلی بهتر از نوع غیر طبیعی آن است ؛ بخاطر انواع و اقصام سمپاشی ها و آفتکشی که در کارخانه انجام می شود.
9- سیب زمینی: سیب زمینی ها دارای مواد مغذی فراوانی هستند چرا که در داخل زمین رشد می کنند ، سیب زمینی غیر طبیعی سخت رشد میکند و از این جهت گران تمام می شود ، و کارخانه ها برای تمیز کردن آنها هزینه زیادی صرف می کنند.

تهیه و ترجمه : گروه سلامت پرشین وی






صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه