تبلیغات
مطالب گوناگون - املت جوانه و میگو
 
مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان



این غذا به دلیل دارا بودن میگو منبعی غنی از پروتئین و مواد معدنی به شمار می‌رود. علاوه بر این، طرز تهیه ساده‌ای دارد که در این فصل می‌توانید آن را با مواد تازه غیریخی آماده کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

میگو 200 گرم

لوبیا سبز تازه 2 فنجان

پیازچه به میزان دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس:

زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

آب 1 فنجان

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

شكر نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را به هم برنید تا كف كرده و رنگ آن روشن شود. میگوی تازه را پوست گرفته، رگ آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.

لوبیا، پیازچه و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. این مایه را كف ماهیتابه ریخته و با روغن حرارت دهید تا یك طرف آن سفت شود، سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید.

املت را در بشقاب گذاشته سس آن را آماده کنید. برای این کار آرد ذرت و آب را در قابلمه‌ای با هم مخلوط كرده و سس سویا وشکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس یك دقیقه حرارت ملایم دهید تا قوام پیدا کند. این سس را روی املت بریزید و سرو کنید. با این میزان مواد، املت برای 4 تا 6 نفر کافیست.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه