تبلیغات
مطالب گوناگون - خوراک مرغ و پونه
 
مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان



مواد لازم:

گوشت مرغ بی استخوان 250 گرم ( نگینی خرد شده )

پونه تازه 100 گرم ( ساطوری شده )

سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )

قارچ 50 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد متوسط

پیاز 1 عدد متوسط

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای همراه با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. مرغ خرد شده را بیفزائید و با حرارت متوسط 6-8 دقیقه همراه پیاز تفت دهید. نمک و فلفل و ادویه مورد نظر را به غذا اضافه کنید. گوجه را فیله کنید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید. حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود. در این مرحله پونه ساطوری شده را همراه مقدار دلخواه آب نارنج به مواد بالا اضافه کنید. 5-6 دقیقه بعد از اضافه کردن پونه، 1 لیوان آب جوش به غذا اضافه کنید و مواد را هم بزنید و حرارت را بالا ببرید تا آب خوراک بجوشد بعد حرارت را متوسط کنید و درب تابه را بگذارید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید و بعد از غلیظ شدن آب خوراک، به غذا اضافه کنید. قارچ را همراه با مقداری آبلیمو و کره با حرارت بالا تفت دهید و در مرحله آخر به خوراک اضافه کنید. دقت کنید که آب نارنج را همراه پونه به غذا اضافه کنید تا پونه بدون آب تفت داده نشود. در غیر این صورت خوراک تلخ می‌شود. به عنوان جایگزین آب نارنج به هیچ وجه آبلیمو در این خوراک توصیه نمی‌شود. بهتر است آبلیمو در اواخر طبخ هر نوع غذایی به خوراک اضافه شود. در غیر این صورت باعث تلخ شدن خوراک می‌شود. می‌توانید از آبغوره استفاده کنید. که در این صورت کمی رنگ خوراک تیره می‌شود ولی طعم تلخی نخواهد گرفت. طعم پونه با مرغ بسیار سازگار است.






صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه