تبلیغات
مطالب گوناگون - نكته‌هایی كه به هنگام مصرف روغن باید رعایت كنیم
 
مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان

بسیاری از غذاها در روغن سرخ می‌شوند و به بسیاری دیگر روغن را به عنوان چاشنی اضافه می‌كنند.

مانند برنج، سالاد و... روغن مصرفی ما دو منشأ دارد: حیوانی و نباتی. روغن حیوانی مملو از كلسترول (چربی خون) است و مصرف آن توصیه نمی‌شود. روغن نباتی هم به دو صورت مایع و جامع عرضه می‌شود. روغن مایع ارزش غذایی بیشتری دارد، امّا در مقابل حرارت و نور آفتاب آسیب‌پذیر است.‏روغن نباتی جامد ارزش غذایی كم‌تری دارد، امّا در مقابل تغییرات دما مقاوم‌تر است و دیرتر خراب می‌شود.نكته‌های قابل توجّه درخصوص تهیّه و مصرف روغن:

1ـ علائم ظاهری فساد در روغن شامل افزایش بو، غلیظ‌تر شدن روغن مایع، تغییر رنگ و تند شدن آن است.

2ـ هنگام خرید روغن به برچسب تولید آن، پروانه بهره‌برداری و پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف دقّت كنید.

3ـ روغن را در محلی خنك و دور از نور و هوا و در ظرف‌های دربسته نگه‌داری كنید. در ظرف روغن را پس از مصرف حتماً ببندید.

4ـ به هنگام مصرف روغن از حرارت كم استفاده كنید. حرارت دادن زیاد و طولانی، روغن مایع را خراب می‌كند و روغن سوخته می‌تواند سرطانزا باشد.

5 ـ روغن اضافی مصرف شده را به ظرف اصلی روغن برنگردانید.

6 ـ از مصرف مجدد روغنی كه چند بار حرارت دیده، جداً خودداری كنید.

7ـ درمجموع سعی كنید تا جایی كه امكان دارد، روغن كمتری برای پختن غذا استفاده كنید. غذاهای آب‌پز معمولاً ارزش غذایی بیشتری دارند و خطر افزایش چربی خون هم با استفاده از آنها كمتر می‌شود.
منبع:روزنامه اطلاعات






صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه