تبلیغات
مطالب گوناگون - آشنایی با روش تهیه کالباس در خانه با روشی ساده
 
مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان
کالباس خانگی
شما می‌توانید در منزل به راحتی و با روشی آسان، کالباسی کاملا بهداشتی و سالم تهیه کنید.

  • مواد لازم

مرغ متوسط یک عدد

مغز نان ساندویچی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۳ الی ۴ حبه درشت

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

سایر ادویه‌جات در صورت تمایل و به مقدار دلخواه

باقلا یا مغز پسته یک قاشق غذاخوری

هویج ۱/۵قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

  • طرز تهیه:

ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

در مرحله بعدی مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد از آن یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.

باید این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی‌دهد.

سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.

کالباس خانگی

بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید چون به راحتی روی هم قرار می‌گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی‌شود.

یک سر کالباس را با سیم‌های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می‌دهید، سفت باشد.

سر دیگر را هم با همان سیم‌ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل ۲ سانتی‌متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

در انتها بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی‌خورد.

منبع: همشهری آنلاین

www.momtaznews.com





نوع مطلب : سلامت، مهارتهای زندگی، تغذیه، 
برچسب ها : کالباس،
لینک های مرتبط :
جمعه 13 مرداد 1396 12:35 ب.ظ
It's perfect time to make a few plans for the long run and it's time to be happy.

I have learn this submit and if I may just I wish to recommend you some attention-grabbing things or advice.
Perhaps you could write next articles referring to this article.

I wish to read more issues about it!
سه شنبه 3 مرداد 1396 07:22 ب.ظ
Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend
your web site, how can i subscribe for a blog web site?
The account helped me a acceptable deal. I had been tiny
bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 07:50 ب.ظ
This is a topic that is near to my heart...
Best wishes! Where are your contact details though?
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 10:59 ق.ظ
I have read so many articles or reviews about the blogger lovers but this post is truly a nice paragraph, keep it up.
یکشنبه 20 فروردین 1396 10:44 ب.ظ
You made some decent points there. I checked on the net for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه