مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان
تصویر درمان تضمینی زخم معده با این دمنوش‌ها

مصرف دمنوش‌های معرفی شده در این بخش به شما کمک
می‌کند تا زخم معده‌تان را درمان کنید.

***دمنوش کاکوتی


خواص درمانی


از این دمنوش به عنوان آنتی بیوتیک قوی، ضد شب ادراری، رقیق کننده خون، بادشکن و ضد نفخ، ضد حساسیت و سرفه، خلط آور و مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط، ضد نقرس و به تاخیر انداختن عادت ماهانه زنانه مفید می‌باشد.


این نوشیدنی بسیار خوش طعم برای رفع خستگی، درمان زخم معده و ضد عفونی کننده بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.


طرز تهیه


کاکوتی سه قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق مربا خوری درهر لیوان
آب جوش چهار لیوان

کاکوتی را به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و آن را به مدت سی دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید، سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید.


***دمنوش زرشک


زرشک درختچه‌ای تیغ دار به طول ۱ تا ۵ متر است و چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است و برگ‌های آن بیضی شکل با دانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ و ترش مزه است.


همه‌ی بخش‌های گیاه از جمله میوه، برگ، ریشه، پوست ریشه، ساقه و گل آن مورد استفاده دارویی قرار میگیرد.


خواص درمانی


دمنوش زرشک برای درمان ورم و زخم معده و روده مناسب است همچنین جهت درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.


به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد و دمنوش این گیاه ادرار آور، خلط‌آور و برای خوش بو شدن دهان نیز مورد مصرف قرار می‌گیرد.


موارد منع مصرف


خانم‌های باردار از مصرف این دمنوش خودداری کنند، زیرا میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می‌تواند سبب ناراحتی معده و روده‌ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.


طرز تهیه


زرشک آب گیری تازه ۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
آب جوش ۳ لیوان

زرشک‌ها را تمیز کنید و به همراه آب جوش روی حرارت قرار دهید و پس از آنکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید محلول به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را به آن بیافزایید و بهم بزنید تا کاملا عسل حل شود و به آرامی این نوشیدنی خوش رنگ و پر خاصیت را میل کنید.

منبع :جام جم آنلاین





نوع مطلب : سلامت، دمکردنیهای سنتی، 
برچسب ها : کاکوتی، زرشک، دمنوش، زخم معده، زخم روده،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 26 شهریور 1396 10:26 ب.ظ
Awesome post.
جمعه 13 مرداد 1396 01:37 ب.ظ
Hi, i think that i saw you visited my web site so i got here
to return the favor?.I am trying to find things to enhance my site!I assume its adequate
to make use of some of your concepts!!
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:06 ق.ظ
Hey are using Wordpress for your site platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you require any coding
knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه