مطالب گوناگون
ارائه مطالب مختلف ،تصاویر جذاب وآرامش بخش و...
درباره وبلاگ


شما بینندگان محترم مدیران واقعی این وبلاگ هستید زیرا اگر شما نباشید خود بخود این وبلاگ جایگاه و اعتبار خود را از دست می دهد لذا خوشحال میشوم مطالب ارسالی شما عزیزان را به نام خوتان در وبلاگ ثبت نمایم .

پست الکترونیک:

alifarzad37@yahoo.com


مدیر وبلاگ : علی فرزاد
مطالب اخیر
نویسندگان
سالاد عدس با تخم مرغ غذای بسیار ساده اما غنی! +عکس
در تابستان معمولا توصیه می شود از غذاهای سبک تر و البته سالادها بیشتر استفاده شود. بدن در تابستان سوخت و ساز بیشتری دارد و همین موضوع باعث می شود که به آب بیشتری نیاز داشته باشد که معمولا سالد ها می توانند برای این موضوع مفید باشند.

اگر شما هم به دنبال یک سالاد رژیمی و خوشمزه و البته متفاوت هستید که به عنوان یک وعده سبک در این روزهای گرم میل کنید سالاد عدس و تخم مرغ بسیار گزینه مناسبی است. با نیک صالحی همراه باشید تا این سالاد متفاوت و خوشمزه را ببینید و طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد عدس

عدس

پیاز

تخم مرغ پخته

روغن زیتون

سرکه

نمک و فلفل و گلپر

طرز پخت سالاد عدس

۲ پیمونه عدس رو با کمی آب و نمک پختم تا آببه خوردش بره و عدس هم بپزه.۱ دونه پیاز رو خلال کردم .(اگه دوست ندارین خیلی زیر دندون بیاد ریز کنین شما).

سالاد عدس

طرز تهیه سالاد عدس

۳ تا تخم مرغ پخته رو هم رنده درشت کردم و با عدس و پیاز مخلوط کردم.روغن زیتون و سرکه (من سرکه سیب ریختم) و نمک و فلفل و گلپر رو خوب مخلوط کردم و ریختمروی مواد و آروم و خوب مواد رو هم زدم تا مزه دار بشه.موقع سرو هم کمی جعفری تازه روشریز کردم و زرده تخم مرغ پخته هم رنده کردم.

خواص عدس

* خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

* حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که بیشتر متعلق به خانواده‌ی فلاوونوئیدهامی‌باشند. این آنتی‌اکسیدان‌ها به ویژه در پوشش بیرونی عدس قرار دارند. بر اساسنتایج پژوهش‌ها زمانی که عدس خیس یا پخته می‌شود میزان آنتی اکسیدان کاتچین موجود در آن نیز افزایش پیدا می‌کند.

* مانند دیگر اعضای خانواده‌ حبوبات سرشار از فیبر می‌باشد. باید بدانید که هر پیالهعدس پخته شده حاوی حدود ۴٫۵ گرم فیبر می‌باشد. فیبرهای محلول در آب موجوددر عدس می‌تواند شما را از گزند بیماری‌های قلبی عروقی در امان نگه دارد. به خاطراینکه این فیبرها به کنترل میزان کلسترول خون کمک می‌کنند.

سالاد عدس

خواص عدس

* منبع فوق‌العاده فسفر، منگنز و مس محسوب می‌شود. باید بدانید که مس برایساخت هموگلوبین و کلاژن (پروتئین لازم برای ساخت و احیای بافت‌های بدن) لازم و ضروری است.

* منیزیم موجود در عدس برای رشد بافت استخوان‌ها و ساخت پروتئین، پیشگیریاز گرفتگی عضلات، سلامت دندان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است. اینماده‌ی معدنی نقش مهمی در متابولیسم انرژی و انتقال واکنش‌های عصبی بر عهده دارد.

* منبع فوق‌العاده فولات می‌باشد که در ساخت همه‌ سلول‌های بدن به خصوص گلبول‌هایقرمز شرکت دارد؛ و از آنجایی که فولات برای تشکیل سلول‌های جدید لازم استمصرف آن برای رشد جنین نیز ضروری است.

هانیه شف ـ عصر ایران





نوع مطلب : سلامت، آشپزی، تغذیه، 
برچسب ها : پروتئین، فسفر منگنز، استخون، خواص،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic